14 thoughts on “Gastenboek”

 1. Hallo vroedvrouwen Pura vida,

  Jullie hebben een mooie en duidelijke website. Ik ben via via op jullie site gekomen. Ik was destijds niet geheel tevreden over mijn eigen verloskundige. Fijn om te lezen dat jullie uitgebreid de tijd nemen voor jullie mensen. Zet hem op! En wellicht tot in de toekomst:)
  Groetjes Sylvia

 2. Dag Petra en Sasha,

  Wat een prachtige site hebben jullie!
  Wat goed dat jullie deze stap genomen hebben. Keuzevrijheid voor de mensen is erg belangrijk.
  Heel veel succes met de praktijk.
  Groetjes van Liesbeth

 3. Beste verloskunigen of beter gezegd vroedvrouwen 😉
  Wat een prachtige website hebben jullie. Duidelijke informatie en erg overzichtelijk.
  Mede door de uitgebreide beschrijving van jullie praktijk, ontstasn, werkwijze en keuze van de naam wordt duidelijk waar jullie voor staan en wat jullie bieden.
  Persoonlijke goede zorg! En dit maken jullie ook waar! Vooral dat jullie thuis langs kunnen komen is super fijn.
  Groetjes lisanne

 4. Een topduo. Ze zijn allebei heel aardig. Ik vond het ook fijn dat het kleinschalig is. Dan zie je altijd iemand die je kent. De thuiscontroles zijn heel fijn. Ik vind het super dat ik ze altijd kon bellen of appen als ik ergens mee zat. Dat werd altijd serieus genomen. Ook de nazorg was goed. We hebben waardevolle tips gehad. Ze hebben goed voor mij en onze baby gezorgd.
  Ik zou Pura Vida aan iedereen aanraden!

 5. This is a great article. let's start a campaign to put them out of business and promote their competitors.On the subject of McDonalds vs Burger King: Burger King sells fast food. It's very unhealthy, but it tastes acceptable. It's edible. McDonalds peddles disgusting, wholly artificial pap which is unfit for human consumption. I find it impossible to understand why anyone is willing to eat at McDonalds.

 6. Beste, ik als vader heb verdriet,omdat mijn zoon zijn vriendin, Denice abortus heeft/ laten plegen met vraagteken?
  Alleen kan hij hier niet mee uit de voeten en ondanks zij geen kinderen meer wilden en dat duidelijk aan heeft gegeven,blijft het toch wrang.
  Alleen al om het feit dat zij een punt achter hun relatie heeft gezet en zegt dat hij daar maar mee moet dealen. Zij hadden een vakantie geboekt en omdat er was betaald zijn ze toch gegaan. Het feit is dat zij 1 week voor de vakantie zwanger was. Afijn niks gezegd toch gegaan en bij terugkomst afspraak gemaakt voor die week daarop? En toen verteld dat zij ging aborteren.
  Waarom vertel je zoiets? Hij gaat hier kapot aan en het probleem is dat zij hem in het ongewisse laat. Wat of waar kun je uitzoeken/vinden of het ook echt gebeurd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *