Onze visie verloskundige hoorn

Een kind krijgen en het (aanstaande) ouderschap zijn grote gebeurtenissen in je leven die je misschien maar één of enkele malen meemaakt. Zo’n grote gebeurtenis in je leven noemen we ook wel een life-event.

In onze verloskundige praktijk vinden we het belangrijk dat de zwangere en haar partner in deze bijzondere periode centraal staan. Zo staan wij er voor dat de zorg wordt afgestemd op de behoefte en wensen van jullie. Wij willen ruimte geven om dit life-event een onvergetelijke en positieve gebeurtenis te laten zijn. Dit doen wij door persoonlijke en professionele verloskundige zorg te bieden, waarbij wij werken binnen de kaders van wat mogelijk en medisch verantwoord is.
Wij zijn er tevens voor om met jullie het gehele proces van zwangerschap, bevalling en kraambed te bewaken en zo nodig te bevorderen.

Zwangerschap, bevalling en het geven van borstvoeding zijn natuurlijke en unieke processen. Hierbij gaan we uit van het eigen kunnen en de kracht van iedere vrouw.

Persoonlijke benadering van de zorg die wij bieden is voor ons belangrijk, daarom hebben wij er voor gekozen om met zijn tweeën een kleinschalige praktijk in hoorn en omgeving op te zetten.
Bij ons is er de keuze om de controles bij jullie thuis te komen doen, wat binnen West-Friesland een nieuw concept is. Door jullie thuis in je eigen vertrouwde omgeving op te zoeken besteden we extra aandacht aan deze belangrijke, persoonlijke begeleiding.

Wij, verloskundige hoorn,  bieden graag een luisterend oor, nemen ruim de tijd voor de (thuis)controles en staan voor continue begeleiding van de bevalling. Juist door de kleinschaligheid van onze praktijk en de thuiscontroles die we bieden leer je ons als verloskundige goed kennen.