Wie zijn wij

Onze praktijk is opgericht door twee verloskundige Petra Jakobs en Sasha van Driel.
Na beide waargenomen te hebben bij verschillende praktijken is het idee ontstaan om samen een kleinschalige praktijk op te richten, waarbij de individuele wensen van de vrouw en haar partner centraal staan. Momenteel kun je Sasha, Ilse of Jasmijn treffen tijdens de controles, bevalling of in het kraambed. Petra is momenteel meer achter de schermen werkzaam.

Lees meer over Sasha van Driel

Lees meer over Petra Jakobs

Lees meer over Ilse Akkerman

Lees meer over Jasmijn Bolhoeve-Brouwer

Verloskundige in opleiding
Bij ons in de praktijk kun je verloskundige in opleiding tegenkomen. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit en verbetering van zorg en zijn van mening dat studentenbegeleiding daar ook bij hoort. Wij hebben namelijk een uniek vak wat je het beste in de praktijk leert.
Verloskundigen in opleiding zijn aanwezig tijdens het spreekuur, de diensten en de kraamvisites. Het is afhankelijk van in welk jaar de student zit en welke handelingen hierbij horen. Zoals bloeddruk meten, buiken voelen, mee helpen tijdens de bevalling. De eigen verloskundige is hierbij altijd aanwezig. Verloskundigen in opleiding zijn gehouden aan dezelfde ethische regels als beëdigd verloskundigen. Dit betekent dat óók zij een beroepsgeheim hebben. Mochten jullie bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student kunnen jullie dit altijd kenbaar maken.

Als er een student meeloopt binnen onze praktijk geven wij dit aan op de website en op onze facebook pagina.